2016-10-19 01:03:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Hamis információkkal szédítik

Napi horoszkóp október 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Most hamar el tudja végezni a szokásos rutinfeladatokat. Olyan emberekkel találkozhat, akik a legjobb indulattal vannak ön iránt, és mindenben segítenek önnek. Használja ki a kínálkozó lehetőségeket!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A párkapcsolatában lehetnek konfliktusok. Ha felmerül egy probléma, akkor üljenek le, és beszéljék meg azonnal - most könnyebben tudnak megoldást találni, mint máskor. A munkahelyén lassítani kellene a tempón, mert nagyon túlhajszolja magát, és ez előbb, vagy utóbb egészségügyi problémákat okozhat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A bolygóállás sok szórakozásra és örömre adnak lehetőséget önnek. A másik nembeliek közül egy hatékony, ösztönző emberrel találkozik, aki iránt azonnal romantikus érzelmeket táplál. Ez valószínűleg nem csupán egy fellobbanó láng…

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Könnyed, barátságos hangulat uralkodik ön körül. Egy szerződéssel kapcsolatos nézeteltérés is megoldódik, amihez jól teszi, ha szakember segítségét veszi igénybe. Elégedetten zárhatja a napot!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Bármilyen feladatot kell ma megoldania, bizonyos lehet abban, hogy hatékonyan és precízen elvégzi. Most nagyon meggyőző tud lenni, megtalálja a megfelelő szavakat ahhoz, amit el akar érni. Töltsön el néhány derűs órát legjobb barátaival.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Szokatlanul érzelmes hangulatban lesz, most nagyon igényli a kedves, becéző szavakat. A pénzügyekkel viszont vigyázzon! Mivel nem elég határozott, egy szélhámos megrövidítheti.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Szerencsés napja lesz! Egy munkatársa vagy rokona is növeli a jövedelmeit, és talán nyerhet is egy nagyobb összeget. A családi harmónia most különösen boldoggá teszi.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Hamis információkkal szédítik, emiatt nehéz lesz jó döntést hoznia. Azért nem kell félteni önt, megvan a magához való esze. Nem fog a békesség kedvéért hazudozni, sem kibúvókat keresni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma felgyorsulnak ön körül az események, ami jót is, rosszat is jelenthet. Ha titokban viszonya van valakivel, ma egy apróságon lebukhat… Tisztázza mielőbb a helyzetet, és mentse, ami menthető!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A fontos találkozóknak és új vállalkozásoknak nem kedvezők a körülmények. Várjon a szerződések megkötésével is! Elképzelhető, hogy egy üzleti partneréről kiderül, hogy valótlanságokat állít.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ne vállaljon túl sok kötelezettséget! Gondolkozzon el a céljain, és béküljön ki a múltjával. Ez nagyon fontos, mert ezen a módon megszabadulhat mindenféle terhétől. Ebben egy baráti beszélgetés is sokat segíthet.

Halak: II. 19. - III. 20.
A kreatív munkák gond nélkül működnek, és a mindennapi rutinfeladataival is jól boldogul. A Mars kedvező fényszöge lendületet hoz az életébe. Vigyázzon, túlzott illúziókat táplálhat egy rég lezárt viszonnyal kapcsolatban! Az illető semmit sem változott, bármit is állít magáról…

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: